Question & Answer

Meest gestelde vragen

"Hoe gaat een intakegesprek in z'n werk?

Vul het contactformulier in of mail mij voor het maken van een afspraak. 
Ik neem dan zo snel mogelijk contact met jullie op. Samen kijken we wanneer we het intakegesprek het beste kunnen inplannen. Ik kies meestal voor een locatie in een hotel of restaurant in de buurt van ons allebei. Natuurlijk kan het gesprek ook bij jullie thuis plaatsvinden. 
Wonen we wat verder bij elkaar vandaan, dan kunnen we via Facetime afspreken. Tijdens het gesprek bespreken we de planning van jullie dag en kan ik jullie helpen met ideeën. Ook laat ik nog meer van ons werk zien en onze werkwijze. Naar aanleiding van jullie wensen maak ik na het intakegesprek een offerte. Binnen een week kunnen jullie aangeven of jullie ons willen boeken. 

"Hoeveel foto's krijgen we van onze bruiloft?"


Het aantal foto's dat jullie mogen ontvangen van ons hangt af van het pakket waarvoor gekozen is. Klik op onderstaande knop om bij de pakketten te komen, dan kunnen jullie direct zien hoeveel foto's er per pakket geleverd worden. 

"Wanneer ontvangen we de foto's?"

Wij leveren het materiaal binnen 2 weken nadat wij de betaling hebben mogen ontvangen. Na de bruiloft ontvangt u binnen 1 week een factuur. Zodra de factuur voldaan is kunt u het materiaal dus binnen 14 dagen verwachten. 

"Bewerken jullie de foto's?"

Ja, alle foto’s worden (plaatselijk) één voor één bewerkt op kleur, contrast en belichting e.d. Dus geen standaard preset. Wij fotograferen in kleur, en kunnen foto's later ook omzetten naar zwart/wit. Wij bewerken oneffenheden in het gezicht, zoals bijvoorbeeld puistjes en scheerwondjes. Wij veranderen geen lichaamsvormen.

"Hoeveel tijd kunnen we inplannen voor een fotoshoot van ons samen op de bruiloft?"

Neem voor de fotoshoot zelf minimaal 45 minuten de tijd, exclusief reistijd naar de locatie. Willen jullie meerdere locaties, neem dan minimaal een half uur tot drie kwartier de tijd per locatie plus reistijd. 

"Wat doen we als het slecht weer is bij de fotoshoot?"

Als het bewolkt is of er is lichte motregen, dan kan de fotoshoot gewoon doorgaan. Als het regent of stormt, wordt in overleg de fotoshoot verplaatst naar een binnenlocatie, een ander tijdstip of datum. 

"Wat doe je bij ziekte?"

Ons team bestaat uit 5 personen. Er is dus altijd genoeg mankracht om voor elkaar in te kunnen vallen. Het komt gelukkig niet vaak voor dat het nodig is!

"Werken jullie met meerdere camera's?"

Jazeker! Wij werken met meerdere professionele systeemcamera's --> Z6 NIKON.
Meestal hebben we 4-5 camera's meer met op iedere camera een andere lens. Zo kunnen we mooi groot hoekig fotograferen maar ook prachtige portretten schieten. Wij werken ook met zeer professionele flitsers, zodat wij altijd voor een goede belichting kunnen zorgen. Daarnaast gebruiken wij voor onze filmcamera een gimbel, dit is een apparaat dat zorgt voor een goede stabiliteit van de camera en hierdoor krijg je prachtige beelden. 

"Kunnen we ook familiefoto's en groepsfoto's laten maken?"

Ja, dat kan. Maak dan van te voren een lijst en probeer maximaal 15 combinaties te maken. Vraag voor begeleiding op de dag zelf jullie ceremoniemeester voor hulp. Afhankelijk van de aantal sets, duurt deze fotoshoot ongeveer 15 tot 30 minuten. 

"Hoe werkt het met foto's van de voorbereidingen?"

De make-up, sieraden, schoenen en de bruidsjurk die klaar hangt. Hulp van je moeder of beste vriend met je stropdas en de manchetknopen. Foto’s van de voorbereidingen maken het verhaal helemaal compleet. Neem hiervoor ongeveer 60 minuten de tijd.

"Regelen wij eten voor jullie?"

Graag! Wij zijn de hele dag aan het werk en verbruiken veel energie. Het is dus wel fijn als wij gebruik kunnen maken van een hapje en een drankje. Lukt dat niet? Dan horen wij dit graag van tevoren. Dan kunnen wij zelf ons eten en drinken verzorgen. 

"Fotograferen jullie ook in het buitenland?"

Jazeker! Wij zijn ook actief in België, Frankrijk en Duitsland. De reiskosten zijn natuurlijk wel voor de klant.

"Hoelang van tevoren kunnen wij jullie boeken?"

De vrijdag en zaterdag in de populaire trouwmaanden zijn snel volgeboekt. Wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie bruiloft? Neem bijtijds contact op. De meeste bruidsparen boeken ongeveer een jaar van te voren een bruidsfotograaf. 

"Kunnen wij op jullie terugvallen als we het materiaal per ongeluk kwijtraken?"

Jazeker! Al het materiaal wordt bewaard op onze harde schijven. Wij gooien nooit wat weg! Jullie kunnen dus altijd op ons terugvallen!


Staat je vraag er niet bij?

Stuur gerust een e-mail of gebruik het contactformulier op de contactpagina.