Reviews


"Bedankt voor je geduld en voor de foto's! Ze zijn super mooi! Je hebt talent en nogmaals erg bedankt dat je ervoor hebt gezorgd dat wij ons prachtige moment altijd nog terug kunnen zien met een glimlach!" 

Dunya & Hani"Oh Marjoleine! Wat is het filmpje PRACHTIG, MOOI! 

Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven! 

Ik ben zo blij dat wij VELVET PHOTOGRAPHY hebben ingezet!"

Dankjewel!


Ruuja & Sharmarke

"We hebben de foto's ontvangen. Wat zijn ze supermooi!

Goed bewerkt: Niet teveel en niet te weinig!

Ontzettend bedankt! Wij zijn er zooo blij mee!!

Mounir & Samya

"Hey Marjoleine,

De foto's zijn echt onbeschrijfelijk mooi geworden! We zijn er heel erg blij mee! Zo zullen we onze dag altijd nog kunnen herinneren!"

 

S&J"Wij willen Marjoleine bedanken voor het prachtige resultaat! Vanaf dag 1 dat wij contact zochten was er een uitstekende communicatie en werd er goed met ons meegedacht! Wij kregen de tip van vrienden om voor Velvet Photography te gaan. Wij zijn zo tevreden dat wij de volgende shoot al geboekt hebben! Wij verwachten namelijk in mei ons eerste kindje en dus gaan wij nu voor een zwangerschapsshoot! Kortom: echte toppers!!!"

Layla & Najim

"Na een goede tip van een vriendin van mij kwam ik bij Velvet Photography uit! Na een gezellige intake wisten mijn man en ik het zeker! Marjoleine en haar team moesten onze dag gaan vastleggen. Marjoleine had tijdens de intake mooie foto’s en video’s laten zien en we konden ook enkele foto-albums inkijken. Dit gaf ons vertrouwen in hun werk!
Op de grote dag zelf was het team er prima op tijd en ze zorgden er zelf voor dat alles op rolletjes liep. Zelfs mijn man die niet graag voor de camera staat voelde zich helemaal op zijn gemak. Binnen twee weken kregen wij al onze foto’s en video. Wat hebben wij genoten van het resultaat!!! Het gaf precies de sfeer weer van onze grote dag!"


Zineb & Karim

"Wij zijn heel tevreden over de fotografie op onze bruiloft. De fotografe (Marjoleine) was zeer behulpzaam en heeft goed gehoor gegeven aan onze wensen. Op de dag zelf gebeuren er zoveel dingen dat je gewoon niet aan alles kunt denken. Gelukkig wist Marjoleine wel nog wat onze wensen waren die wij bij de intake met haar hadden besproken, zodat alle mooie momenten op foto's zijn vastgelegd. Ze had ook oog voor detail, waardoor de sieraden en kledingattributen ook op foto's zijn vastgelegd. Wij kijken nog vaak naar de trouwvideo en het fotoalbum. We kunnen het iedereen aanraden om haar als fotografe in te huren en je bruiloft te laten vastleggen, want het is echt waar: de dag zelf is zo voorbij en dan is dit een hele mooie herinnering!"

A&S