Team Velvet

Maak kennis met ons leuke team!

Marjoleine Spaans

Oprichtster van Velvet Photography. De liefde voor fotografie kreeg zij al van jongs af aan mee dankzij haar vader. Na haar opleiding aan de kunstacademie in Utrecht is zij kunstdocente en freelance fotografe geworden. Naast fotografe is Marjoleine ook videografe en creative director. 
Velvet is een droom die werkelijkheid is geworden!

Nataly Taccola

In Brazilië studeerde zij af als fotografe, voor de liefde kwam zij naar Nederland. Nu maakt zij deel uit van het Velvet team als zeer talentvolle fotografe. 
Naast haar werk als fotografe is zij ook een begrip in de online wereld van voeding & lifestyle.

Rob Spaans

Met 40 jaar ervaring is Rob Spaans echt een fotograaf met 'know how'. Veel bruidsparen hebben al voor zijn lens gestaan! Door de jaren heen heeft Rob vele technische ontwikkelingen mee mogen maken binnen de fotografie. Naast fotograaf is Rob ook videograaf en technical director bij Velvet Photography. 

Jimmy Völler

Geboren en getogen in het mooie zuiden des lands brengt Jimmy kennis, kunde en creativiteit in team Velvet. Met zijn oog voor detail en het talent om mensen te vangen in het moment brengt Jimmy uiting aan zijn passie voor trouwreportages. Een passie die hij graag met u deelt: door u te verblijden met prachtige foto’s ter herinnering aan uw mooiste dag!

Nicolette Schuur

Nicolette werkt als fotograaf voor gerenommeerde bedrijven als Transavia, Kwikfit en BP. Haar expertise loopt uiteen van portretten tot bedrijfsreportages, van productfotografie tot evenementen. Zij werkt vanuit haar eigen studio of op locatie. Naast fotografe is zij ook grafisch ontwerper. Haar werk kun je zien op www.beeldschrift.com.

Paola Salviano

Paola is architecte en heeft in fotografie de manier gevonden om in contact te komen met de mensen waarvoor zij creëerten ontwerpt. 
Een talentvolle jonge fotografe!